Welkom bij Gijbels Glasindustrie

Gijbels Glasindustrie is al jaren een gevestigde waarde in zowel productie als plaatsing van alle soorten beglazing. Het bedrijf werd opgericht in 1998 door Dhr. Gijbels die toen al een jarenlange ervaring had opgebouwd in de glaswereld. Vandaag de dag is Gijbels Glasindustrie nog steeds een volledig onafhankelijke, familiale onderneming die continu in de toekomst blijft investeren.

In onze 3 productieateliers beschikken wij over een zeer grote voorraad van diverse glasproducten. Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd een snelle en kwalitatieve oplossing bieden voor onze klanten. Producten die wij in eigen huis produceren zijn o.a. isolerende beglazing, gelaagd veiligheidsglas en allerhande geslepen glasproducten. Door ons zeer uitgebreid en modern machinepark garanderen wij de hoogste kwaliteit voor onze afgewerkt producten.

Onze eigen plaatsingsdienst is al jaren toonaangevend op de markt door onze uitgebreide vloot aan kraanwagens, diepladers, telescopische rupskranen en intern opgeleide plaatsers.